Sök:
 CAPRICORN - den pålitliga och trygga Flugfiskebutiken på nätet

Precision, timing och tålamod är alla viktiga egenskaper när det kommer till flugfiske. Med rätt utrustning är du alltid redo när fisken tar. Capricorn ger dig de rätta förutsättningarna för att din fisketur ska bli lyckad. Vi har samlat ett brett utbud av produkter i vår flugfiskebutik på nätet.

Populära varumärken
Välj mellan både nya och väl utprövade produkter från marknadens största tillverkare. Vi har allt från populära varumärken som passar alla som gillar att flugfiska till riktiga premiummärken för entusiasten. Med hjälp av vår erfarenhet och kunskap kan vi på Capricorn hjälpa dig att hitta rätt utrustning oavsett om du är nybörjare eller fullblodsproffs. Välkommen in till oss!

6 nya stora...
Efter några års frånvaro i sortimentet återupptar vi samarbetet med några av de absolut största i flugfiskevärlden; PATAGONIA, SAGE, HARDYREDINGTON, LTS och RIO.
Det skall bli mycket tillfredsställande att erbjuda deras flugfiskeutrustning som alltid haft en särställning av funktion och kvalitet.

Capricorn har varit verksamt sedan 1986 och Flugfiskebutiken Online har varit i drift ända sedan 1995.

Nu är lagret påfyllt igen!

För tredje året i rad kan vi erbjuda årets demokollektion av SIMMS kläder. Priserna är mer attraktiva än tidigare och kvaliteten är den vanliga SIMMS standarden, första klass... Klicka här för hela listan...


 
 


Varor, tips, råd, info, köpvillkor mm.
Nyheter och pågående kampanjer. 
Strumpornas Rolls Royce

S
IMMS Rea, passa på !
 
HARDY Jet Premiumspö

TFO BVK - Störst i världen ! 
 
Allt för gäddflugbindning

ORVIS Rea, passa på ! 

Massor av billiga flugfiskeprylar 

Frödinflugor REA Simple Fly
         
         
 

© CAPRICORN 1995-2015