Sök:
 


Företaget har upphört och är
till försäljning.Vid intresse kontakta Ecofront Ekonomi&Redovisning,
023-70 222 43, C
amilla Dofs.


 CAPRICORN - den pålitliga och trygga Flugfiskebutiken på nätet

Precision, timing och tålamod är alla viktiga egenskaper när det kommer till flugfiske. Med rätt utrustning är du alltid redo när fisken tar. Capricorn ger dig de rätta förutsättningarna för att din fisketur ska bli lyckad. Vi har samlat ett brett utbud av produkter i vår flugfiskebutik på nätet.

Populära varumärken
Välj mellan både nya och väl utprövade produkter från marknadens största tillverkare. Vi har allt från populära varumärken som passar alla som gillar att flugfiska till riktiga premiummärken för entusiasten. Med hjälp av vår erfarenhet och kunskap kan vi på Capricorn hjälpa dig att hitta rätt utrustning oavsett om du är nybörjare eller fullblodsproffs. Välkommen in till oss!

Nyårslöften 2014
Våra ambitioner för 2014 är mer seriösa än någonsinn. Intentionerna är att erbjuda den ultimata webshopen med det bredaste utbudet av kvalitetsutrustning och en leveransförmåga som överträffar alla flugfiske-webshopar i Sverige. Den främsta satsningen blir på flugbindning vilket kommer glädja alla de flugbindare som ser sina lokala handlare minska på utbudet av flugbindningsmaterial och verktyg. Ombyggnaden i Flugfiskebutiken i Bomsarvet är ett led i den strävan...  

6 nya stora...

Efter några års frånvaro i sortimentet återupptar vi samarbetet med några av de absolut största i flugfiskevärlden; PATAGONIA, SAGE, HARDYREDINGTON, LTS och RIO.
Det skall bli mycket tillfredsställande att erbjuda deras flugfiskeutrustning som alltid haft en särställning av funktion och kvalitet.

Capricorn har varit verksamt sedan 1986 och Flugfiskebutiken Online har varit i drift ända sedan 1995.  • Laxfiske i Gaula, Singsås, ledigt vecka 31 och 32 säsongen 2014, tillgängligt för 3 spön med boende för 6 personer, lämpligt även för icke fiskare...

    Totalpris för fiske och boende 10.000 NOK vilket är ett mycket överkomligt pris. OBS ej per person utan totalpris för samtliga.

    Kontakta grundägare Per Nordlökken, tel +4772435291 för bokning.

Nu är lagret påfyllt igen!

För tredje året i rad kan vi erbjuda årets demokollektion av SIMMS kläder. Priserna är mer attraktiva än tidigare och kvaliteten är den vanliga SIMMS standarden, första klass... Klicka här för hela listan...DEMODAG 10 MAJ MED BOMSON OCH LTS
En stilstudie av kastteknink med BOMSON Canerods by Pär Fredriksson. Magnus Domeij från Domsjö testar den senaste taperingen som är 99% av det maximala/optimala banbufibern kan leverera.
Magnus synpunkter och kommentarer presenteras när han testat 11 fotaren i praktiskt fiske under sommaren... 
 


Varor, tips, råd, info, köpvillkor mm.
Nyheter och pågående kampanjer. 
Strumpornas Rolls Royce

S
IMMS Rea, passa på !
 
HARDY Jet Premiumspö

TFO BVK - Störst i världen ! 
 
Allt för gäddflugbindning

Lättviktsrulle till lågpris

ORVIS Rea, passa på ! 

Massor av billiga flugfiskeprylar 

Frödinflugor REA Simple Fly

Laxfiske i Gaula 
         
         
 

© CAPRICORN 1995-2014