Sök:
 

CAPRICORN - den pålitliga och trygga Flugfiskebutiken på nätet

Precision, timing och tålamod är alla viktiga egenskaper när det kommer till flugfiske. Med rätt utrustning är du alltid redo när fisken tar. Capricorn ger dig de rätta förutsättningarna för att din fisketur ska bli lyckad. Vi har samlat ett brett utbud av produkter i vår flugfiskebutik på nätet.

Populära varumärken
Välj mellan både nya och väl utprövade produkter från marknadens största tillverkare. Vi har allt från populära varumärken som passar alla som gillar att flugfiska till riktiga premiummärken för entusiasten. Med hjälp av vår erfarenhet och kunskap kan vi på Capricorn hjälpa dig att hitta rätt utrustning oavsett om du är nybörjare eller fullblodsproffs. Välkommen in till oss!

Nyårslöften 2014
Våra ambitioner för 2014 är mer seriösa än någonsinn. Intentionerna är att erbjuda den ultimata webshopen med det bredaste utbudet av kvalitetsutrustning och en leveransförmåga som överträffar alla flugfiske-webshopar i Sverige. Den främsta satsningen blir på flugbindning vilket kommer glädja alla de flugbindare som ser sina lokala handlare minska på utbudet av flugbindningsmaterial och verktyg. Ombyggnaden i Flugfiskebutiken i Bomsarvet är ett led i den strävan...  

6 nya stora...

Efter några års frånvaro i sortimentet återupptar vi samarbetet med några av de absolut största i flugfiskevärlden; PATAGONIA, SAGE, HARDYREDINGTON, LTS och RIO.
Det skall bli mycket tillfredsställande att erbjuda deras flugfiskeutrustning som alltid haft en särställning av funktion och kvalitet.

Capricorn har varit verksamt sedan 1986 och Flugfiskebutiken Online har varit i drift ända sedan 1995.Nu är lagret påfyllt igen!

För tredje året i rad kan vi erbjuda årets demokollektion av SIMMS kläder. Priserna är mer attraktiva än tidigare och kvaliteten är den vanliga SIMMS standarden, första klass... Klicka här för hela listan...


 
 

   Varor, tips, råd, info, köpvillkor mm.
Nyheter och pågående kampanjer. 
Strumpornas Rolls Royce

S
IMMS Rea, passa på !
 
HARDY Jet Premiumspö

TFO BVK - Störst i världen ! 
 
Allt för gäddflugbindning

Lättviktsrulle till lågpris

ORVIS Rea, passa på ! 

Massor av billiga flugfiskeprylar 

Frödinflugor REA Simple Fly

Laxfiske i Gaula 
         
         
 

Läs våra Nyhetsbrev och följ alla kampanjerbjudanden

som även publiceras på Facebookfölj med oss där...

Uppge din E-postadress för Nyhetsbreven:

 

Vi svarar på dina frågor direkt när chatten är öppen!


klicka på knappen ovan eller den flytande LIVE CHAT

knappen till vänster i mitten.
CAPRICORN är en seriös flugfiskebutik, etablerad redan 1986, som erbjuder allt inom flugfisket även för tropiskt saltvatten. Slutar aldrig längta tillbaka dit...
© CAPRICORN 1995-2014