Capricorn

Bo i Nynäshamn

Oavsett om man älskar att fiska från land eller från en båt så finns det några vackra städer man kan välja att bo för att få sitt lystmäte. Nynäshamn är en sådan stad. Nynäshamn ligger söder om Stockholm och här får du närhet till vattnet och kan fiska precis när du vill. Vill du flytta hit kan jag tipsa om en bra och pålitlig flyttfirma i Nynäshamn och glöm inte dina spön!

Att göra i Nynäshamn

En snabb titt på Nynäshamns egen hemsida, som du hittar här, ger en fin bild av staden. Här kan du uppleva konserter, bada kallbad, besöka caféer och givetvis får du också storslagen havsutsikt. En mysig plats i skärgården helt enkelt. 

Bo i Nynäshamn

I Nynäshamn finns det möjlighet att hyra bostad och bland utbudet finns både villor och lägenheter. Hyran ligger över snittet i landet men fortfarande på en rimlig nivå. Lägenhet på strax under 60 kvm på Myrbacksvägen kostar cirka 5 200 kr/ månad och en villa på 8 rum i Stora Vika kan kosta 25 000 kr/månad. 

Medelpris på bostadsrätter ligger på cirka 2 miljoner räknat på 2021 års priser medan villor ligger på cirka 4 - 4.5 miljoner under samma tid. Fritidshus har ett medelpris på cirka 3 miljoner när vi räknar på 12 månaders försäljningar. 

Priserna har gått ner något och för dig som söker fritidshus i Nynäshamn så är marknaden just nu väldigt bra. 

5 Dec 2022